eBooks

Claudiu Gamulescu
Download EQ1 - Conţinutul Digital

Seria EQ Cuprinde:

EQ1 - Continutul Digital

“Materia” din care sunt arhitecturate siturile web este Conținutul, original sau preluat, sub multiple forme de prezentare. Sunt tratate procedurile de organizare a informației web.

EQ2 - Analiza de afaceri

Modelele economice pe care le adoptăm în afacerile online, managementul calității, al datelor, proceduri și tehnici de organizare a afacerii, a datelor, adaptarea la schimbări, fluxuri, utilizatori.

EQ3 - Magazinul Online

Finalitatea majorității acțiunilor întreprinse online este o vânzare. O descriere completă și o indexare a procedurilor de project management privind axele critice ale magazinului online.

EQ4 - Marketing Online

O trecere în revistă a principalelor metode de marketing online și managementul de proiect care trebuie să îl facem pentru tehnicile și tacticile specifice mediului online.

EQ5 - Servicii pentru online

O descriere a principalelor servicii care putem să le consumăm când conducem afaceri online, un mic ghid de reguli și principii care ne va ajută să ne alegem mai bine furnizorii.

DESPRE SERIA EQ

Cel mai greu într-un proiect este să îi poți da atenție până în ultimul detaliu. Suita de 5 cărți EQ analizează fiecare aspect, îi confirmă rațiunea și conferă o sinteză a pașilor care trebuie făcuți.

EQ este un produs compus dintr-o suită de materiale scrise, electronice si print, dublate audio și video, fișe de calcul, checklist-uri și white papers, care tratează managementul de proiect în afacerile online.

Materialele se găsesc sub diverse forme: Capitole în carte (eBook sau Print), organizate în jurul unui subiect central, completate de o lista explicată de lucruri “de făcut”, tot materialul se găsește și sub formă de Articole Web (publicate în comertelectronic.eu), Clipuri Video (youtube + fișiere mp4, Materiale Audio (soundcloud + fișiere mp3), fișiere Cloud (fișe tabelare automate de calcul excel), alte materiale colaterale.

#Profesionale

Materiale care au continut profesional si care se refera la eBusiness, in special trateaza problematica managementului de proiect si a organizarii mai bune a activitatilor.

#Motivationale

O colectie de materiale adunate sub titlul 112 Concepte de aplicat in viata de zi cu zi, mai degraba niste reflexe care ne ajuta sa luam decizii mai rapid.

|

#Umoristice

Pentru ca intotdeauna mi-a placut sa râd si sa povestesc intamplari amuzante si pentru ca personal am fost protagonistul multora dintre ele, unele greu de inchipuit … 🙂

DESCARCA astazi GRATUIT cartea EQ !

CLICK AICI CA SA O AI

Citeste cateva capitole

Contacteaza-ma

78 rue Ludwig van Beethoven, Laval, 53000, FRANCE

Telefon +33 6 66 26 17 13

claudiu@gamulescu.ro
contact@le-claude.fr

Trimite un mesaj

Blogul Meu

Citeste materiale despre eBusiness, eMarketing, eCommerce & more

#1 Deepak Chopra ft Demi Moore – Desire (Muzica si Versuri)

1#100 Cand am ascultat prima data Buddha Bar, am crezut ca Deepak Chopra este un DJ din Iran. Peste 10 ani am aflat ca este doctor si conferentiar, americano-indian, specializat in medicina alternativa. In plus ca este consilierul lui Demi Moore, deci se explica si...

Ciol’han Party – Editia a 6a

Este al saselea eveniment care il organizez la Laval (de fapt al 5-lea, ca in primul am fost doar participant). In ritmul asta o sa fac uitat OBF si succesul lui , mai ales ca se degaja mai multa convivialitate la evenimentele noastre din Mayenne. Este al doilea...

Daca exista vreun dubiu, atunci nu exista dubii

Facând ordine in computer am dat peste imaginea de mai jos, este cu François Bieber, un antreprenor de la Lyon care a fondat grupul Kwanko si agentia Welcome to the Jungle. Si in timp ce aranjam imaginea in folderul in care era destinata mi-am adus aminte cea mai...

Terapie 20 de minute pe zi pentru a “rescrie” mintea

"Reteta" este ca timp de 21 de zile consecutiv sa faci cele de mai jos timp de 20-30 de minute pe zi si la final reusesti sa iti "rescrii" mintea in zona pozitiva. O sa incerc si eu experimentul, oricum este pozitiv numai ca vreau sa incerc 🙂 Postul lui are 8 ani si...

Recenzie a cartii Principiul Micului Pinguin

Scurta recenzie a cartii Principiul Micului Pinguin Nu suferim de dificultati de adaptare, ci de supra-adaptare, care a devenit o STRATEGIE psihologica foarte raspandita in societatile moderne. Ideea este de a multiplica incercarile de adaptare fara pauza, in speranta...

Principiul Micului Pinguin

Little Boy era un pinguin care traia foarte linistit si bucuros pe banchiza sa pana intr-o buna zi cand a intalnit-o pe morsa Big Mouth, care i-a promis minunatiile lumii si i-a spus ca poate sa le aiba doar daca are bani. Asa incepe o parabola similara cu povestea...

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks