“Reteta” este ca timp de 21 de zile consecutiv sa faci cele de mai jos timp de 20-30 de minute pe zi si la final reusesti sa iti “rescrii” mintea in zona pozitiva. O sa incerc si eu experimentul, oricum este pozitiv numai ca vreau sa incerc 🙂 Postul lui are 8 ani si peste 1 milion de views, adica pare cel putin interesant. In general sunt pozitiv si nu prea cred in retete in care in 8 pasi slabesti 100 kg. Dar cand vine vorba de “minte” sunt convins de un singur lucru – tu esti singurul responsabil de pilotarea ei constienta.

Am retinut inca ceva din speech-ul lui fericirea vine 10% din mediul exterior, 90% din cum ne spune creierul nostru ca o percepe.

  • 3 lucruri pentru care multumesti
  • un post pe blog pozitiv, sau pozitiv despre o experienta neplacuta
  • exercitii fizice
  • meditatie – 5 minute
  • o fapta buna

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks