Este al saselea eveniment care il organizez la Laval (de fapt al 5-lea, ca in primul am fost doar participant). In ritmul asta o sa fac uitat OBF si succesul lui , mai ales ca se degaja mai multa convivialitate la evenimentele noastre din Mayenne. Este al doilea prezentat sub invitatia lui DORU. Will be fun ! C ya soon !

Anul acesta va propun sa readucem la rangul 1 suprem cel mai sexy animal si anume, Porcul, acompaniat de prietenul cel mai bun al românului, Pâinele. 
Egida sub care vom desfasura ostilitatile va fi cunoscuta sub denumirea de Ciol’han &Party , muzica JM-Jarret, pe ritmuri de fasole si ceapa, totul udat cu vin care ne face sa visam colorat.


 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks