Facând ordine in computer am dat peste imaginea de mai jos, este cu François Bieber, un antreprenor de la Lyon care a fondat grupul Kwanko si agentia Welcome to the Jungle. Si in timp ce aranjam imaginea in folderul in care era destinata mi-am adus aminte cea mai valoroasa chestie care am invatat-o de la el, care mi-a folosit in luarea unei decizii nu mai departe de saptamana trecuta. Genul de situatie in care ai win-win, insa lipseste “ceva”. Adica stii ca esti in imposibilitate de a indeplini totul à la carte, cazul de fata era o oportunitate validata economic, financiar, imobiliar, dar in care exista un dubiu asupra trezoreriei. Principiul este asa:

Quand il y a des doutes, il n’y a plus de doute…

adica

Daca exista vreun dubiu, atunci nu exista dubii

(am tradus eu)

Alaturi de principiul lui 8, face parte din arsenalul de decizie rapida de care poti dispune, astfel incat sa nu ai consecinte negative.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks