The Selected Works of T.S. Spivet in engleza sau L’extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet in franceza. 10 €uro bine investiti.

Este pur si simplu o experienta sa citesti o carte care este adnotata vizual, intr-un mod ludic. Este ca si cum ai citi trei povesti in paralel, una din carte, una din insemnari si una vizuala. Autorul (Reif Larsen) isi face debutul cu o carte foarte buna. Mie personal cel mai mult mi-a placut lista cu cele 10 obiecte indispensabile cand pleci la un drum lung. Prima oara cand mi-am pus problema asa …

Interesant: in carte veti gasi cel putin 30 de feluri diferite in care se pot face grafice !

Cartea vad ca este disponibila acum si in limba româna.  O recomand de 100 de ori mai bine decat filmul, pentru ca este o carte … anormala (cel putin editia in limba franceza asa era tiparita).

Subiect: un copil cu o inteligenta deosebita, primeste un mare premiu si pleaca din ferma lui din munti (Montana) intr-o calatorie de 2500 km ca sa il ridice (Washinton). O calatorie de-a latul Americii. Mai jos coperta si promo film.

COPERTA

TRAILER

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks