Am aparut si pe Zumzi.

Sunt 6 luni de cand luam in calcul vanzarile colective in cadrul unui post in care Groupon intra in Romania si piata de reduceri colective era foarte tumultoasa. Comunicare directata, reduceri garantate, e o reteta care a prins in intreaga lume. Daca urmarim numarul de comenzi efectuate la Zumzi am spune ca este un succes, data fiind scalabilitatea pietei romanesti la care ma tot raportez. Cei peste 3 milioane de RON economisiti pana acum, arata un volum si o constanta buna a acestui site web.

In cele 6 luni de care va vorbeam au mai aparut inca cel putin 10 situri care se ocupa cu asa ceva, care m-au contactat prin email. Urmeaza o batalie a brandurilor si peste doi ani vreau sa trag concluzia cine a mai ramas pe piata. Primul an a inceput in forta !

Dupa o prima colaborare cu un astfel de site, alias Zumzi, ma declar foarte multumit de profesionalismul si de serviciile oferite.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks