La 13 zile dupa ziua de 13 am avut doua evenimente : am internat o ruda in spital care si-a pierdut memoria, si un prieten a uitat o cutie de pilule pentru imbunatatirea memoriei, care i-o luasem… no comment. Sunt zile in care un anumit lucru se repeta, astazi cuvantul pronuntat de peste 100 de ori fiind “memorie”, de unde si titlul postului.

Legea universala a anatomiei spune ca “orice organ care isi pierde functia dispare” (apendic, masele de minte, blana, etc ). Memoria ne-exersata si mintea care se afla in stare latenta, tind sa nu mai acumuleze. Asa ca atentie ! Cititi, imaginati-va lucruri, discutati (preferabil live decat online), evoluati ! Un mic efort contra sindromului eu-si-netul. Service-ul de peste 30 de ani nu il asigura nimeni si nu e inclus in facturi.

(publicitate) si ca sa nu uit …. am dat doua interviuri :
Despre Publicitate Contextuala (Revista Biz)
Pasii catre antreprenoriat (My Job)

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks