Se inchide Yahoo Photos. Mi-a fost un instrument util pentru ca l-am folosit. Rar insa m-a “scos” de cateva ori.
Se inchide pe 20 septembrie, adica in 10 zile. E a doua inchidere notabila a acestei toamne ( se inchide si Google Video ) .

Asa ca click pe linkul de mai sus, va autentificati, si dati MOVE la poze, ca altfel vor fi sterse, Procesul incepe si veti fi anuntati cand aceste poze vor fi mutate. Apreciez pe de o parte procesul, cred ca se va “curata” o mare parte din pozele puse doar sa fie pe Yahoo.

Asa ca cei care nu ati aflat inca ( ca mine ca tocmai m-am intors din concediu … ) puneti mana si mutati poza ! Daca e poza …

Monitoare Samsung este link sponsorizat de Marketonline.ro in prima campanie sociala de blogging, care are ca rezultat o donatie de 30.001 RON catre Cercetasii Romaniei.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks