Un instrument online dezvoltat de cercetatorii americani pentru identificarea organizatiilor care editeaza pagini pentru enciclopedia Wikipedia a scos la iveala faptul ca serviciile secrete americane (CIA) si Vaticanul sunt implicate in modificarea unor informatii de pe acest site, informeaza BBC. Wikipedia este o enciclopedie online gratuita, iar paginile sale pot fi create si editate de orice utilizator de internet din lume.

Instrumentul Wikipedia Scanner, dezvoltat de o echipa de cercetatori americani, poate detecta adresele de internet pentru o lista de aproximativ 5,3 milioane de editari. In general, editarile detectate de WikiScanner sunt cele legate de corectarea unor greseli de scriere dar si cele legate de inadvertentele care pot aparea in informatiile din fiecare profil. Totusi, instrumentul a reusit sa detecteze si modificari realizate pentru eliminarea unor materiale potential daunatoare sau pentru discreditarea unor profiluri. On Underclick.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks