Liviu Taloi a facut un experiment zilele trecute, tinand primul webinar despre comert electronic, pe o platforma care mie mi s-a parut foarte atractiva. Prin acest hai sa ii zic “eveniment”, pentru ca marcheaza inceputul unei noi tendinte in invatare, a dovedit ca poate fi obtinuta eficienta, in limitele comunicarii asincrone la distanta. Una peste alta, mi-a placut si vi-l recomand, mai ales ca nici nu e scump, undeva la 40 RON + TVA. Webinar E-Commerce.

Mai mult de atat, am decis sa materializez o idee care o am de mai multi ani, si anume infiintarea unei scoli de Internet. Asa ca am achizitionat un server, se instaleaza solutia (aceeasi, se numeste DimDim), am cumparat un domeniu care se numeste webschool.ro (inca nu e activ), si ne-am pus pe munca ca sa structuram materiile. Astept si alti potentiali lectori sa ma contacteze pe acest topic, gandind ca s-ar putea sa fie o chestiune buna pentru webul romanesc, si mai mult de atat, sa rupa pentru prima oara barierele intre capitala & provincie.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks