Ieri am lansat inca un proiect sub umbrela Underclick, si anume Web Channel, aflat la adresa www.webchannel.ro

Ideea nu e noua, a venit inca de pe vremea colaborarilor cu B1TV sau Alpha TV, de unde materialele au reusit sa se voaleze, si intentia mea de a le avea pe toate intr-un singur loc nu s-a concretizat. Atunci am cumparat domeniul, el se afla online incepand de ieri. Discutiile cu The Money Channel pentru o emisiune care va purta chiar numele de “Web Channel” au pus motoare proiectului si am reusit deja sa uploadez 1/3 din episodul “pilot” care l-am tinut impreuna cu Madalin Durca (PC Fun).

Ce este Web Channel ? Este un site cu materiale video despre Internet, cu oameni din Internet.

Intentionez sa pun aici cateva tutoriale scurte semnate de mine, de altii care doresc sa participe la proiect (va astept cu telefon), filmulete diverse facute la evenimente unde merg, plus evident emisiunile facute cu ajutorul profesionistilor de televiziune. Un melanj deci de amator & profesionist, care sper, cel putin va rezolva problema centralizarii unor materiale video. Nu suntem o televiziune online, ci un site, asta ar trebui sa se inteleaga.

TMCTV, Tigrii Comertului Online, overview

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks