In aproximativ 30 minute am primit linkul din 5 parti diferite atat ca varste cat si ca preocupari (domenii diferite de activitate). Linkul de pe Softpedia este deosebit de haios prin problematica sa, care atinge unul din stalpii marketingului prin viu grai (buzz) : intrebarea TABU. Intrebarea mea este ” Daca nu ar fi fost pe Internet ar fi avut un succes asemanator?” . Un posibil raspuns il gasiti intr-un articol tradus si adaptat dupa John Suller.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks