Folosesc de mai bine de 3 ani servicile Mediafax, si in noianul de comunicate de presa mai scapa unele cu titluri sau materiale amzuante. Iar astazi am am citit un material din care trebuie sa redau textual.

YouTube si-a marit dimensiunea player-ului
NEW YORK
Platforma video YouTube, controlata de Google, si-a marit dimensiunea player-ului, dupa ce a primit, foarte mult timp, plangeri de la utilizatori, care au renuntat la utilizarea site-ului in favoarea altori rivali, care ofereau o calitate mai buna a player-elor …

Adica ma rog, stirea nu are nimic rau in ea, insa am ajuns chiar sa “enlarge your video”? 🙂

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks