O crestere de 14% pe ultimul an este un motiv foarte bun pentru francezii de la Vente-Privée sa sarbatoreasca cei 10 ani de existenta, mai ales ca aceasta crestere s-a tradus intr-o suma de 1.1 miliarde vanzari in 2011. ( din care 10% au mers pe vanzari mobile ).
14 milioane de membri, 9 tari in care au activitate ( Europa si US) , noi directii de dezvoltare totul arata bine.

Pentru mine personal, cred ca cel mai bun lucru care l-a facut Jacques-Antoine Granjon, este infiintarea scolii de web de la Paris, si negocierea cu Ministerul Muncii din Franta recunoasterea a peste 20 de meserii care tin de web ( de la webmaster pana la specialist in analiza datelor statistice webanalytics). Scoala se numeste EEMI si va avea sucursale la Paris, Lyon, Strasbourg si poate Marsilia.

Notabil este refuzul continuu al venteprivee.com de a se lista pe bursa, justificarea fiind aceeasi : “avem destui bani sa ne dezvoltam si sa crestem”. Filozofia sitului nu este cresterea cu orice mijloace si specularea oportunitatilor masiv, un fel de alt model de business in Internetul actual.  Le urez succes !

cititi mai multe pe Journal du Net

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks