Cand m-am intalnit cu Tudor si mi-a zis ca vrea sa lanseze videoclipul DOAR online si sa nu apeleze la televiziune sau radio, mi-am adus aminte din nou de ce ma aflu in Internet si mi-a reconfirmat crezul. Drept urmare, Vama si-a lansat o campanie online care a promovat noul videoclip ( foarte frumos de altfel). O revenire in forta si cu stil, in Internet. Tot ce pot sa spun sunt Felicitari si sa o tineti tot asa baieti.

Vama

Campanie sustinuta de Underclick, HotNews, Evenimentul Zilei, Softpedia, UtileCopii, Club Afaceri, Best Music

Vezi si interviul cu Tudor Chirila

Interviu cu Tudor Chirila

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks