Mufa de la RDS, UPC sau alt provider de Internet.

Ieri, citind stirea cu bloggerul birmanez condamnat la inchisoare ca a scris despre sistem, mi-am adus aminte de bloggerii turci care doreau Internetul lor necenzurat. Cuba, China, alte exemple cu iz social si aparent idealuri mai umane.

Si tot ieri mai pe seara, am primit un telefon in care mi-am adus aminte de “granzii bloggingului din Romania”. Ocupati zilnic cu capra vecinului si cu denigrarea altora. E normal sa fie furie cand cineva te vorbeste deliberat urat, te denigreaza si evident nu ai cum (si nici de ce) sa dai dreptul la replica. Si cand subiectul ataca afacerea, nu mai este deloc o joaca, lucru pe care multi nu il inteleg.

Inainte de 89 erau baietii de la Secu’. Dupa, frica venea de la Garda, ajungand in 2008 sa fie la nivel mental: cica “scriu de rau despre tine pe blog”. Si nu oricum, iti spune si ora si ca o sa scrie de rau. Na! Ia d’aici!
Trag concluzia ca totusi bloggerii sunt jurnalisti, ca am auzit ca si aia fac la fel, “te dau la gazeta” daca nu … stiti si voi.

Anyway, vom vedea cum evolueaza cazul. S-ar putea unul dintre bloggerii cunoscuti din Romania sa ramana cum se zice … blogless … Voi incerca sa fiu cat se poate de obiectiv fata de aceasta disputa, avand in vedere ca si eu sunt pus intr-o situatie similiara de un alt blogger cunoscut, o actiune la fel de fara cap.

Asadar, in Romania, ura vine si se scurge prin mufa de la RDS, UPC, Romtelecom sau alt provider de Internet. De ce ? Vedeti ce se petrece in capul lor (dezinhibitie toxica)

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks