Societatile comerciale vor putea achita sumele datorate statului prin intermediul unui singur cont deschis la Trezorerie, dar prin doua ordine de plata : unul pentru bugetul de stat, unul pentru alte obligatii fiscale. Distribuirea sumelor se face de Trezorerie.

Este visul meu de SRL ca sa nu mai umblu cu cele 20 de ordine de plata luna de luna pe la administratii. Sa speram ca va trece de la stadiul de proiect la stadiul de lege.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks