In 16 ore am schimbat 10 vehicule diferite. Este o senzatie stranie cand “sari” dintr-un mijloc de transport in altul si apoi in altul si peste o ora in altul. De la taxiul din Pitesti de dimineata, care isi propusese probabil sa aiba cea mai linistita zi pana la Airbus sau TGV, autobuze, autocare, masini mici diverse, metrou, autobuz, microbuz si chiar si un funicular. Ziua de 4 iunie o declar in calendarul meu personal Tranport Day. Intre mijlocul 8 si 9 am reusit sa stau sa ma odihnesc intr-un parc lanaga caprioare care pasteau, ceea ce a facut verdele sa invinga vs. oboseala.

10 vehicule – 10 days off in 2010. A venit vara si cu ea, vacanta.
04062010266

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks