Inca de anul trecut ma gandesc cu Nicolae sa facem un training. Care anul acesta am gasit timpul si energia necesara sa il facem. Mai jos aveti programul asa cum l-am imaginat eu, pornind de la notiuni de baza si ajungang la exemple practice.

1. Usability sau arta de a faca navigarea usoara
Ce este uzabilitatea si care este rostul ei
Rolul uzabilitati in proiectarea web
Obiectivele analizei de uzabilitate pentru un site
Determinarea tipologiilor in functie de publicul tinta
Termeni si expresii, folosite in contextul uzabilitatii

2. SEO sau Search Engine Optimization
SEO si SERP , notiuni de baza
Algoritmi de pozitionare si dinamica lor
Elemente de baza SEO ( SEO Intern)
Implementare in dinamica a SEO
Mentinerea SEO post-proiect ( SEO Extern )

3.E-Marketing
Display advertising, Written advertising
Analiza canalelor de marketing si stabilirea mixului
Incidenta pozitiva si negativa cu SEO
Analiza uzabilitatii prin e-marketing
Comportament web pentru SEO
Evaluare e-marketing

Pozitiv : Sunt 10 persoane inscrise, si am primit multe felicitari ca pot sa “montez” un astfel de training. Este prima editie si o sa incerc sa fie cat mai interactiva. Nu stiu cate materiale o sa pot aduce, insa e bine ca lucram LIVE in Internet. Cred ca e prima incercare de acest gen din Romania si promit ca o sa imbunatatesc constant materialul.

Negativ : Astazi am primit niste linkuri care ma fac sa spun ca lumea ma iubeste tare mult. Oare de ce nu ma mir. Seopedia, acuza ca de fiecare data haotic, aducandu-mi aminte de ce am parasit acest “minunat” forum. Domnilor, erati prea mici cand s-a lansat ClubAfaceri ca sa stiti cum l-am facut si cand v-ati facut mai mari erati prea ignoranti ca sa va mai informati ca nu mai am treaba cu situl acesta de ani buni. Din perioada in care SEO era un fel de poveste timida. Cat despre altii care se ocupa doar cu aruncatul de gunoi, care ma fac sa gandesc ca Libertatea e ceva decent, stau sa ma intreb daca nu s-ar fi inventat blogurile … oare cu ne-am fi ocupat ? Poate mai mergeam si noi la scoala.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks