Intrebare : In ce tara sunt cei mai multi utilizatori care folosesc Social Media ? 
(desi e ca si cum ai intreba cati oameni folosesc internetul minus unii care nu gusta socializarea)

Numar utilizatori mondial : 1.2 miliarde, in 2 ani estimati 1,8 miliarde. Normal, populatia pamantului ajunge la varsta in care poate folosi Social Media , cu cresteri spectaculoase in Asia si Africa. Din nou normal, zone cu explozie demografica majora.

Tarile actuale in Top : China (250 milioane), Statele Unite (150 milioane), Brazilia (66 milioane), Rusia si India (50 milioane).  Mai puteti adauga Japonia, Indonezia, Franta, Germania si Anglia si iata piata voastra in urmatorii 4 ani ! Succes !

sursa : eMarketer

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks