S-a publicat Top 400 , care cuprinde cele mai importante magazine online din Europa, care realizeaza insumat o cifra de afaceri de 215 miliarde Euro anual (autorii au facut inca o adaugare de 100 extra companii bonus datorita succesului inregistrat anul trecut).

Ca o parere personala, rolul acestui top este in primul rand sa intelegem ca afacerile acum se privesc din perspectiva de piata europeana globala si ca in cativa ani concurentii magazinelor online din Romania vor fi toate magazinele online din Europa, un teritoriu deja din ce in ce mai cautat si de firmele americane care se extind datorita noilor facilitati. 

Atentie ! Cifrele din raport sunt estimari, bazate pe know-how-ul celor de la IR, aproximate pe trafic si rate de conversie. In ce priveste graficul de mai jos, criteriile de transnationalitate au inclus jucatori la alte tari. Dar chiar si asa, putem sa ne facem o idee pentru primii jucatori de e-commerce pe piata franceza.

sursa : journal du net 

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks