Potrivit ultimelor studii, amercianii petrec in media 34 de ore pe saptamana navigand pe Internet (2011). Acesta a castigat clar, acum fiind parte integranta din majoritatea proceselor “offline” care sunt obisnuite in timpul nostru natural (de la comunicare pana la convenienta cumparaturilor). Computerele au castigat din moment de ne petrecem aproape 1/6 din viata in mediul digital (o cifra in crestere).

Cum ar fi fost criza fara Internet ? Sigur oamenii s-ar fi preocupat mai mult …

Google a facut o lista cu Top 100 situri web unde isi petrec oamenii timpul. Caegoriile sunt asa, in ordine descrescatoare : Distractie, Retele Sociale, Afaceri si Software.

AustraliaAngliaBelgiaBraziliaCanadaChinaElvetiaFrantaGermaniaHongKong,
ItaliaJaponiaKoreaOlandaPoloniaRusiaSpania,  SUATaiwanThailandaTurcia,

Facebook este cea mai mare retea sociala din lume si are 800 de milioane de utilizatori.
Comportamentul utilizatorilor difera de la tara la tara si de la continent la continent, insa majoritatea este online.

Si uite asa imi aduc aminte inca o data de sloganul care l-a creat Crista pentru Underclick, “What would you do if you knew you cannot fail. Online?”. Voi ?  Cautam 100 de testeri pentru aplicatia ClickExpress , un websitebuilder marca Europe Internet Invest. Just email claudiu @ gamulescu. ro (agentii, freelanceri, clienti care sa aiba nevoie de mai multe situri, organizatori de evenimente, departamente de dezvoltare web).

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks