Dupa un mail de la Alex am aruncat si eu o privire pe topul 100 al siturilor celor mai vizitate de romani dupa topul Alexa ( care nu pretind ca e perfect insa e un indicator bun ) .

Era clar ca sunt multe situri accesate de romani din exterior tip Yahoo, Google, Microsoft, Hi 5, si alte minuni . Insa ma aplec asupra siturilor romanesti, din care unele marturisesc ca le-am accesat prima oara. Si aici citez :3xforum.ro (locul 15) > gazduire gratuita de forumuri , Travian.ro (locul 17) > joc online, MyForum.ro ( locul 23 ) > gazduire de forumuri ! ce bine merge asta !, Bitefight.ro( locul 33) > joc online, Czone.ro ( locul 52) > hosting de situri, Iplay.ro ( locul 84 ) > tracker de torente ,Hopa.ro ( locul 100 ) > portal

Mai sunt alte portaluri si situri de stiri in general. Deci daca vreti succes in Romania > aici aveti audienta

Deci TOP daca vreti sa va lansati in webul romanesc apucati-va de jocuri, forumuri, gratuitati si porcarele ( am uitat sa zic ca sunt si vreo 5 situri de SPAM puternic cunoscute in Romania ) . Succes garantat !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks