Mă gândeam să amintesc celor care doresc să îşi facă un business că există şi varianta în care pot să o facă altfel. Adică să meargă într-o ţară din Europa, să stea la o companie care face deja afacerea respectivă, să înveţe şi apoi să aplice. Mai mult de atât, programul este şi finanţat şi pe parcursul perioadei şederii în altă ţara, se vor pune la dispoziţie resurse financiare. Mie mi se pare o idee extraordinară, din păcate nu pot să mă încadrez, pentru că afacerea trebuie să fie tânără, până în 3 ani de zile. Însă alţii pot încerca !

Am luat legătura, din contactele puse la dispoziţie pe site, la Camera de Comerţ şi Industrie Bacău, de unde, spre suprinderea şi plăcerea mea, am fost sunat şi îndrumat în paşii acestui program. Merită să acordaţi o şansă în caz că vreţi să acumulaţi know-how şi să fiţi şi plătiţi pentru aceasta.

Erasmus Young Entrepreneurs

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks