TBL, Tim Berners Lee, cunoscut si sub numele de “inventatorul www-ului”, actual Sir Tim Berners Lee (de cca 1 an si jumatate), a avut o misiune mai putin obisnuita de indeplinit : o analiza de usability asupra sitului familiei regale, care se va relansa peste 10 zile. Regina nu s-a incurcat si a apelat la tot ce se poate : Google, widgets, Youtube, etc

Sir Tim Berners Lee conduce din pozitia de director W3C si in 1991 a pus bazele unei revolutii datorita careia cititi randurile de fata si puteti citi toata povestea istoriei internet daca aveti timp.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks