Rolling Stones

Au fost si legendarii The Rolling Stones in Romania. Un eveniment unic si deosebit de placut. Cand discutam cu un prieten membru intr-o trupa ( sa-i zicem Sensor) despre mari artisti mi-a spus “poate sa cante muzica pop sau rock, insa diferenta intre un artist mare si unul obisnuit este concertul care reuseste sa-l sustina live, cu miscare, cu antren si cel mai important, cu vocea”. The Rolling Stones au cantat 2 ore si ceva dupa aprecierea mea, timp care nu l-am simtit, timp care nu s-a simtit pentru ei. Desi canta de atatia ani inca pot sa tina un show care ma indoiesc ca l-ar putea sustine orice trupa de rock din Romania.

Plus Plus Plus. Mick Jagger a avut placerea sa vorbeasca in romana si nu o data ci de mai multe ori. Evident avea cuvintele undeva scrise pe o foaie, pentru ca a rostit peste 15 fraze in romana, insa e de apreciat bunul simt cu care ne-a tratat si latura umana a acestei trupe. Mi-a placut cel mai tare fraza cu “ce e frumos nu e ieftin”.

La capitolul minusuri , primele 2 piese sonorizarea a fost praf ( dupa care si-a revenit … ) , Evenimentul Zilei care a tiparit programul concertului si au uitat sa puna in brosura si componenta formatiei ( noroc ca si-au pus insa caseta cu echipa lor redactionala, ca doar oamenii venisera sa isi faca abonament, eu nu as fi trecut sectiunea “marketing” deloc ca m-am facut de ras cu buna stiinta), cozile interminabile la punctele de distributie racoritoare ( chiar si bere) , Coca Cola se vindea peste tot la 40 de grade din cauza ca nu era apa si oricum ti se facea rau pana luai o apa ( mai puneti domnilor organizatori 1 Euro in plus la bilet si distribuiti APA gratuit ca nu suntem in desert ), retelele mobile blocate de la 60.000 de celulare, adica obisnuitele “romanisme” …

Amuzante 2 discutii prinse : o femeie grasuta pe la 50 de ani in drum spre iesire discuta aprins cu un nepot despre cati bani au castigat cei de la Rolling Stones la Bucuresti ( romanul tot contabil si dupa un eveniment istoric ) si un bodyguard care il intreba pe altul daca stie cat e salariul la “mascati”, probabil il batea gandul schimbarii … Deci back2money !

In imagine, de la stanga la dreapta Charlie Watts, Keith Richards, Mick Jagger si Ronnie Wood.

mai multe pe Bestmusic.ro

si melodia mea preferata Honky Tonk Women si clipul sa ne amintim de cand canta oamenii acestia, Live At Hyde Park 1969

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks