Se pare ca in ultima vreme primesc informatiile via USA, ceea ce ma bucura. De data asta topicul este publicitatea si un film (care marturisesc ca nu l-am vazut decat 20 minute pana acum) care se numeste The Persuaders. Are mai multe capitole, ceea ce il face posibil de urmarit pe bucati, totalul, cca 90 minute. Tema : publicitatea care ne inunda si cum reactioneaza companiile la acest clutter. Filmul e facut profesionist si cred ca are multe pasaje care dau de gandit.

Urmariti filmul aici : Frontline – The Persuaders

(in dreapta linkul Watch The Full Program Online). Concluzia – meseriasi !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks