30 MAI 2018 – Am primit genul acela de email in urma caruia nu iti este foarte usor sa dai click pe link, dar curiozitatea te impinge. 10% din bolile de tip cancer sunt genetice, 90% sunt dobandite din cumularea factorilor externi (alimentatie, mod de viata, poluare, etc)

Poti sa iti faci testul si singur, ai 3 minute ca sa fii pus pe ganduri serios. Pentru mine riscurile sunt in primul rand Radonul (locuiesc la Laval), Tigarile, vinul si faptul ca nu fac indeajuns de multa miscare si tind sa fiu supraponderal – Sunt Gurmand dar ma tratez. Radonul, gaz natural nobil, nu prea e nobil in actiune – adica are capacitatea de a se solidifica, se fixeaza pe aerosoli si de acolo il respiram … si e nasol daca il combinam cu fumatul. Sunt doua moduri de a combate radonul – una prin aerisirea continua a casei si a doua prin izolarea perfecta intre pamant si casa.

O sa revin asupra acestui test de aici peste un an, sper sa am mai mult de o singura bulina verde 🙂

 

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks