Maine incepe jurizarea de usability pentru GPEC.  Mai multe detalii aici.

Testele de uzabilitate reprezinta o etapa din jurizarea GPeC in cadrul careia comerciantii vor fi supusi unei analize riguroase a procesului de comanda online, realizata de internauti obisnuiti.

Pentru a treia oara consecutiv, GPeC testeaza uzabilitatea magazinelor inscrise in competitie cu scopul de a reliefa punctele forte si punctele slabe ale site-urilor de comert electronic. 5 test-eri obisnuiti vor plasa comenzi respectand intocmai procesul de cumparare, in timp ce 5 membri ai juriului ii vor observa si vor nota deficientele sau avantajele website-urilor participante, din punct de vedere al uzabilitatii.

Pentru maximum de transparenta, detinatorii magazinelor online inscrise in competitie pot participa live la testele de uzabilitate. Acestea se vor desfasura sambata, 26 septembrie 2009, la Café Computer Club (Club CC) situat in str. Constantin Daniel nr. 5 (in spatele Sectiei 1 Politie din zona P-ta Romana), incepand cu ora 10 AM. Magazinele vor fi analizate in paralel de catre cei 5 testeri, iar selectarea acestora se va face in ordine alfabetica.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks