Circa 45% din utilizatorii europeni ai servicilor broadband isi folosesc computerele pentru a urmari posturile de televiziune online, se arata intr-un studiu european realizat de compania Motorola, citat de MediaGuardian.co.uk.
Piata franceza de online TV este cea mai dezvoltata din acest punct de vedere, 59% dintre respondenti urmarind posturile TV online.
Pe pozitia a doua se situeaza Spania, cu 48% dintre respondenti, urmata de Marea Britanie cu 43%. Cercetarea, realizata pe 2.500 de consumatori din Europa, arata ca locuintele din Marea Britanie au mai multe televizoare si computere decât cele ale oricarui alt stat european.
Pe de alta parte, 64% dintre locuintele din Marea Britanie detin unul sau mai multe computere, comparativ cu Germania (57%) si Franta (54%).
Doua treimi dintre utilizatorii de internet cu vârste de pâna la 25 de ani urmaresc emisiunile preferate online, in timp ce doar 30% dintre persoanele cu vârste de peste 55 de ani urmaresc posturi TV online.

Karl Elliott, directorul de marketing la nivel european al Motorola, a declarat ca rezultatele arata un apetit crescut al consumaatorilor pentru continuturi destinate downloadului si pentru servicii de televiziune online. Elliot considera ca principalul obstacol in calea dezvoltarii acestor servicii este complexitatea instrumentelor folosite.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks