Intr-un ultim articol de la eMarketer se analizeaza eficienta crescuta a clickurilor in cazul campaniilor CPM targetate comportamental, de la 2.8% (run network) la 6.8% (behaviour).OK spun ei, asta e in regula ca este de doua ori mai eficient, insa este de 3 ori mai scump, raportul fiind de 1.98 USD/CPM run-network la 4.12 USD/CPM comportamental. Pretul a crescut in ultimele luni datorita buzz-ului facut de comportament.

Intrebarile mele sunt
– cat este acum un CPM mediu in Romania, si sunt curios cu cat depaseste 1.5 Euro la vanzare
– cine face comportamental demostrat in Romania

Bonus cateva Whitepapers de la Coremetrics
Cresterea relavantei, a loialitatii si a conversiilor online
Personalizarea recomandarilor
Social Media Analytics
Profil, Personalizare, Profit
Marketingul Continuu

sursa : eMarketer

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks