Sunt multi nebuni pe lumea asta. Si unii din ei vor sa alerge la Polul Nord, si nu oricum, ci in regim de maraton. Unu din nebunii astia, de fapt primul roman care se incumeta in aventura maratonului de la Polul Nord este Andrei Rosu, fost coleg de facultate.

Mai are 9 saptamani de antrenament pana pleaca si a facut si o pagina internet unde se poate urmari aceasta aventura fantastica. Cu ce putem sa il ajutam ? De la simple incurajari si strangeri de mana pana la strangerea de fonduri cu care sa faca deplasarea. Nu atingem sensibilele subiecte cu cat costa ca uimirea o sa fie foarte mare. O sa incercam cu Netsport sa il ajutam cu niste incalzitoare, plus un incalzitor natural de pruna.

Cam asa arata un concurent ”dupa”. Nu ezitati sa ii scrieti sau sa scrieti despre asta.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks