In anul 2005 m-am apucat de studiul pietei de comert electronic, moment care a coincis cu una din directiile principale ale companiei Underclick.ro srl. (activitati de cercetare si sondare a pietei prin Internet). Nici mediul privat si nici cel de stat nu a fost foarte atras de asa ceva, asa ca am finantat acest studiu. Asemenea si in 2006. Dupa care a urmat o perioada de doi ani in care s-a cerut un astfel de studiu la nivel guvernamental pentru determinarea strategiilor in ce priveste comertul electronic. In 2007 am participat la efectuarea acestui studiu  de comert electronic pentru MCTI printr-un consortiu de firme care a fost condus de Sergiu Cone (noCash) si in 2008 pentru studiul de comert electronic comandat de ANC, un consortiu de firme condus de data aceasta de Andrei Radu (Link).

Va invit sa cititi materialele care au fost date publicitatii astazi 11 noiembrie 2008.

Studiu Comert Electronic 2008
Sumarul Executiv
Studiul E-Commerce Romania 2008

– – – – – – – – – – –
O sa revenim cu materiale mai pe larg in cadrul sectiunii de Comert Electronic a Underclick.ro si in cadrul Hartii Comertului Electronic din Romania.
– – – – – – – – – – –

In 2009 ne propunem sa facem un studiu aniversar, o privire de ansamblu in ce s-a intamplat in comertul online din Romania in 5 ani.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks