Am fost invitat sa vorbesc la Strategic Marketing despre problematica adolescentilor in interactiunea lor cu Internetul. Atasez aici prezentarea, in caz ca doreste cineva sa o citeasca [ adolescenti internet ] .

Organizarea la WTC, o atmosfera destul de destinsa, calitatea auditoriului si a speakerilor foarte buna. Am petrecut cateva ore placute in compania lui Bogdan, Orlando, Antonio, Madalin, Razvan, Nona. Desi am stat doar jumatate de zi, am observat o degajare a invitatilor, o calitate ridicata a subiectelor discutiilor si un interes crescut in “socializarea” de afaceri.

Din pacate, per ansamblu raman dezamagit de anul 2007 in ce inseamna intalniri, seminarii, conferinte, evenimente. Pana acum nu a fost nici unul remarcabil ( anul 2005 ramane in top ) . Mai sunt 2 luni, poate recupereaza cineva pe sfarsit …

Bonus : suportul de curs al lui Doru, pentru anul 2 Marketing ASE, despre publicitate online

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks