Cunoscand preocuparile noastre in materie de evaluari de situri, Alex ne-a transmis astazi un link catre un site numit Stimator, lansat de curand si care, putin cam netransparent cu criteriile, calculeaza valoarea comerciala a websitului. Atentie mare, pentru ca multi confunda valoarea comerciala a unui website cu valoarea afacerii. Este posibil ca situl sa aiba o valoare egala cu zero si sa aduca mari beneficii afacerii sau invers, un site foarte bun sa produca afacerii zero valoare.

Am facut testul pentru www.underclick.ro.
Valoarea data de stimator.com a fost de 8641 USD
Valoarea care noi o calculam prin instrumentul indikator.ro este de 8107 Euro
Valoarea data de noi este cu 1400 euro mai mare, adica o abatere de 17% daca presupunem ca ei evalueaza mai bine.

Insa Indikator
– ia in considerare si semantica pe cuvintele romanesti relevante
– face ponderarea audientei si dupa instrumente din Romania

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks