Bogdan zice ca merge catre profesionalism si ca afara siturile nu au contoare de trafic. Siturile serioase. Ceea ce din punctul meu de vedere e adevarat. Discutia intre Trafic.ro si BRAT cum ca ar fi Liga 1 si 2 continua … discutie cu care nu sunt de acord. Analytics nu exista pentru nimeni , decat pentru webmasteri … 🙂

Militez in continuare pentru eficienta campaniilor , si dirijarea lor pe diverse tipuri de situri si de audiente. O mulare a nevoilor pe tipologii de situri. Intrebare : Preferati 300 de clickuri intr-o campanie pe un site mare, cu un CTR foarte mic sau preferati 300 de clickuri dintr-un site care este “pe subiect” si care are un CTR foarte mare ? Diferenta in bani e de cel putin 10 ori . Asadar pentru situri : cresteti eficienta prin calitate si preocupare !

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks