Eram la Brasov in 2009 cand Filip Chereches ne-a aratat login cu Facebook, la unul din Geek Meet-urile de acolo si imi aduc aminte ca Stefan Petre si Adi Zamfira au fost primii care m-au luminat putin asupra tehnologiei imprejurul unui cafele dupa. Aveam experienta esecului lui OpenID insa cand am auzit de login social media, am spus fara nici un dubiu ca acesta este viitorul.

Peste 50% din comertul online din USA foloseste acum logarea prin social signup. Facebook aproape 50%, Google 30%, Yahoo 10% si chiar si Twitter un 3%. In Romania acum este la moda logarea prin Facebook, probabil ca va urma ca trend si restul.

mai multe detalii : emarketer

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks