Am primit un email de la SlideShare care ma sfatuieste sa fac 5 actiuni in ce priveste Social Media in 2010. Avand in vedere ca am scris si un articol pe tema Social Media, imi permit sa reiau sfaturile primite :

1. Foloseste instrumente de masura
2. Masoara obieceiurile pozitive
3. Foloseste reguli, dar ai incredere in oameni
4. Bugetare a creativitatii si personalitatii
5. Aculta si asculta si asculta

Social Media este o actiune care cere foarte mult timp si mai ales cere o strategie care trebuie urmata. Este foarte adevarat ca banii nu conteaza atat de mult in aceasta ecuatie, insa timpul da. Timp in care sa vorbesti cu altii, sa te conectezi la ce se discuta, sa asculti si sa fii creativ. Remarca este ca social media nu este accesibila oricui ca si instrument de marketing online. Inainte de a intra in aceasta lume activ, trebuie gandit de doua ori. Si intrebarea cea mai simpla este cat timp crezi ca o sa actionezi in social media ? Raspunsul corect ar fi ”macar un an”.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks