Social Media 1 | 13 ianuarie 2012 | incerca  i-FluxOnline Business, sau Arena.

CalorieCount | Social Media in cura de slabire

Cautand un calculator de calorii, am experimentat cca 20 de situri web, pana am ajuns la cel care este de departe cel mai bun site, ofera cea mai buna informatie de genul acesta si evident, are valente de retea sociala : Calorie Count.

(publicitate) : Europe Internet Invest, din 2010, in  Romania, France, UK
Facebook Page Europe Internet Invest Tweets Europe Internet Invest Youtube Channel Europe Internet Invest Flickr Stream Europe Internet Invest LinkedIn Profile Europe Internet Invest RSS Feed Europe Internet Invest

 

Se face un cont, se completeaza datele. Poti face login si cu FB, dupa care se completeaza date legate de dimensiuni (inaltime, greutate, varsta, sex, etc). Pana acum se comporta ca un site clasic.

Social Media se manifesta in sensul de sustinere, pentru cei care au o vointa putin mai redusa. Sustinatorii incurajeaza, discuta, comenteaza. Nu cred ca este un feature prea puternic, insa legatura cu Facebook ii da o vizibilitate mai ampla.

Tool-urile insa sunt minunate

FoodLOG- pentru stabilirea numarului de calorii care il au alimentele care le mananci.
ActivityLOG – in care iti spune ce sport cate calorii consuma
WeightLOG – un grafic al evolutiei tale corporale

si cel mai bun instrument care l-am vazut pana acum este ANALISYS, unde iti spune pe grupe de alimente valorile nutritionale pana la nivel de vitamina sau potasiu.

Comunitatea este formata in jurul grupurilor, blogurilor, forumului, ask Mary si completeaza enorma cantitate de informatie referitoare la retete, diete, video, articole si ce mai este colateral.

Beneficii pentru afaceri : din comunitate nu, insa o privire de ansamblu asupra modului in care este organizata informatia site+social media, ar trebui sa fie studiu de caz pentru majoritatea siturilor. Nota 10. 

My user Account : Claudiu Gamulescu

Numar membri : cca 3.000.000 (ian 2012)

Alte informatii  : an de pornire 2006 (about), doi fondatori. Erik Fantasia si Igor Lebovic. 

selection made by ….
Claudiu Gamulescu,
FacebookTwitterLinkedIn

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks