Ciprian Stavar ne-a obisnuit cu evenimentele de Internet din afara Bucurestiului, Sibiul oferind a treia editie a evenimentului Marketing 247. Mie personal mi-a placut enorm sloganul de anul acesta ”Imblanzeste World Wide Web-ul”. In premiera s-a mai incercat un lucru : sa fie un eveniment de online care sa nu fie promovat prin bannere online si s-a reusit propagarea foarte buna cu ajutorul social media. S-au lansat in premiera doua proiecte foarte interesante si dialogul a fost foarte placut. Una peste alta, am lasat dupa doua zile Sibiul in urma, in acordurile gotice ale trupelor de pe scena Artmania, cu doua ganduri :
– evenimentul de la Brasov care il organizez in septembrie va fi la fel de bun
– abia astept editia a 4-a

Video Realitatea Sibiu

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks