De cand a aparut fenomenul Twitter, toata lumea s-a familiarizat cu asa numitele “linkuri scurte” sau tiny url, dupa numele celor care le-au consacrat (tinyurl.com). Cum orice facere are si desfacere, a aparut si situl care le transforma in linkuri lungi, foarte folositor daca il folosesti ca si aplicatie inversa. Cum se numeste ? simplu : Untiny.me , si am fost surprins cate formate cunoaste (inclusiv romanescul sp2.ro, se poate verifica www.sp2.ro/curcubeul ) . Peste 1 milion de linkuri desfacute & still counting … ca asa e in Internet.

PS 🙂 Am dat pe Twitter dar evident a trebuit sa apelez iar la TinyURL pe care l-am verificat imediat si l-am desfacut. Nice game.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks