Asa am numit Grupul Yahoo! rezultat in urma trainingului care l-am tinut. Aici vreau ca activitatile sa fie mai mult pe baza de “laborator”, adica de testare a siturilor din aceste doua puncte de vedere. Eu voi da aici sfaturi daca mi se vor cere si voi incerca sa incurajez interactiunea voastra ca owneri de situri. Grupul nu este unul de advertising catre situri, de aceea va fi un grup moderat. Intreaba si ti se va raspunde. Participa si vei fi ajutat. SEO and Usability .

Cannon Power Shot este link sponsorizat de Marketonline.ro in prima campanie sociala de blogging, care are ca rezultat o donatie de 30.001 RON catre Cercetasii Romaniei.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks