Tocmai am primit un material care ma invita la URBAN SKILLZ, care este, citez … , un festival de cultura urbana de tip “fringe”, un eveniment-platforma care ofera posibilitatea de manifestare a aptitudinilor si ideilor in sensul liber al artelor – mesajul este unul de educare a perceptiei publice si mass media in raport cu conceptele si formele de exprimare specifice culturale urbane contemporane.
M-am hotarat sa scriu despre acest lucru pentru ca bunii mei prieteni de la Sensor vor incheia festivalul. Exista Sensor MySpace si chiar scriam mai demult despre prezenta trupelor romanesti in UGC . Au site de prezentare, pagina dedicata, sunt prezenti pe web, de la clipul pe Youtube pana la bannere care promoveaza evenimentele.
Cine nu a vazut Sakadat , spectacolul total de la Opera Romana, Gala Hagi sau lansarea de la blocul Connex, a pierdut evenimente deosebite. Merita vazuti LIVE.
Inainte de weekend ii salut si le urez succes : Sasha, Mandela, Paul , Laura si not at last Horea, chiar daca nu mai canta cu Sensor. Si ii astept si cu un blog autorizat despre muzica. Si un clip cu Sensor, featuring GV. Sensor … o trupa mult mai cunoscuta in Europa decat in Romania.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks