La sfarsitul anului 2011, Samsung Electronics a intrat in grupulprimelor cinci capitalizari bursiere ale sectorului tehnologic mondial. O prima si frumoastere recunoastere pentru constructorul corean. Valoarea bursiera a grupului a atins 134,5 miliarde de dolari, depasind indicii afisate de Oracle (129,6 miliarde) si Intel (125 miliarde).

Pozitionandu-se in Top 5 al celor mai puternice valori tehnologice, Samsung se apropie, astfel, de Google (208 miliarde de dolari), Microsoft (219 miliarde) si IBM (219,4 miliarde), dar ramane inca departe de Apple (376,5 miliarde). Cursul actiunilor Samsung evolueaza in prezent la cote istorice.

sursa : Financiarul

Previziunea mea la capitalizare bursiera anul viitor, Samsung pe locul 2 .

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks