Din ciclul modernizarilor Retelei Nationale de Calculatoare si a administrarii domeniilor cu .ro in coada, am mai scris, o data cu introducerea sistemului ENUM.

Iata ca iar se fac simtite schimbarile . Modificarea de DNS-uri acum se face mult mai facil, cu cod de securitate, cu tehnologie Ajax integrata si doar cu numele serverului ( nu mai sunt necesare numerele ) .

Sa nu uitam ca in toamna domeniile TLD .ro vor trece in subordinea ANRCTI si se va efectua la trecerea spre plata anuala. Care va fi politica nu stim inca pentru ca nu a fost facuta nici o comunicare publica, insa in mod sigur pe unii ii va supara. Romania este una din ultimele tari din zona care nu are plata anuala si inca propaga termenul de “pe viata”.

Stiati ca in Moldova vecina un domeniu va costa 50 USD pe an la care mai adaugati inca vreo 30 taxele pentru Swift ? ( .md )

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks