Dupa ce Inform Media dadea lovitura cu achizitia Mirabilis acum 4 luni, iata ca misca din nou, devenind cel mai activ jucator pe piata achizitii web din anul 2008, prin preluarea RoPortal. De fapt, achizitia include 19 situri, unele mai bune, altele mai mult potentiale. Situl are un indicator foarte bun, fiind unul din siturile web foarte bine indexate din Romania. Concluzia este ca piata jucatorilor media traditionala vrea o felie buna din Internet. Si ca Inform Media a inteles ca aceasta e mai putin probabil din dezvoltarea produselor proprii. Cel putin pe termen scurt ai nevoie de altii ca sa iti ridici produsele. Sfarsitul anului va aduce si alte cateva dealuri de “presa” daca nu vor fi amanate din cauza crizei pentru anul viitor.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks