De o vreme incoace (cca 1 luna) se tot difuzeaza in tari din Uniunea Europeana materiale (fie mici reportaje, fie inserturi la stiri) despre noul Silicon Valley, anume zona Cluj Napoca din Romania. Cele doua tari din care am primit semnalele sunt Olanda si Franta. Argumentele pentru cei cu care am discutat sunt bune si au in principal elemente comune  : preturile, aeroportul, cultura de lucru.

Intr-un mail care il primesc pe o tema asemanatoare de la Mihai, care citeaza dintr-un panel de discutii (foarte interesant) axat pe diferentele in a face business in America, si a face business in Europa.

Paul Carr: But what I would like to hear: why would an entrepreneur based in Silicon Valley decide to come to Europe and start a business here?
Loic Le Meur: For the food?

Asadar imi ridic intrebarea : ce e mai important, ca o firma din Romania sa mearga sa faca afaceri in Europa sau America, sau sa convinga un investitor de acolo sa vina si sa dezvolte cu capital aici ?

Deocamata singurul raspuns care o sa incerc sa il gasesc va fi intr-un business-matching intre firma din Olanda si Romania, cel mai probabil in cadrul primului Online Business Forum care il planuim la Cluj. In cazul in care aveti diverse dorinte de investitii din Olanda (produse, proiecte, firme, piete), puteti sa imi trimiteti un email.

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks