Am extras dintr-un articol din Hotnews urmatoarele, pentru ca merita. BRAVO.

Nu au lipsit nici in 2011 stirile despre hackeri romani, insa din fericire au fost si stiri cu oameni care au fost premiati pentru realizarile lor in IT. Alina Oprea in varsta de 34 de ani a fost inclusa de prestigiosul MIT in randul celor 35 de inovatori din 2011 datorita cercetarilor in domeniul foarte tehnic, insa extrem de important, al cloud-computing-ului. Aurora Constantin, o romanca ce isi da doctoratul la o universitate britanica a fost printre cele zece nume alese de Google sa primeasca burse pentru cei mai valorosi studenti cu dizabilitati ce activeaza la universitati din UE, Elvetia si Israel. Un premiu interesant au primit si doi studenti romani care au castigat una dintre sectiunile concursului Imagine Cup organizat de Microsoft, ei facand filmulete care sa raspunda la intrebarea: Cum ne poate ajuta tehnologia sa rezolvam probleme importante ale omenirii?

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks