Dupa cum anticipam pentru un numar dintr-un ziar de peste 50 de ani, Brasovul, capitala regiunii Centru, producea un aport important la PIB-ul “regiunii Romania”, insa era pura fictiune (vezi revista InternetExpress). Mi-am adus aminte de asta citind Hotnews, despre preocuparile de a reorganiza teritorial Romania. Inca o actiune care va spori sentimentele national-regionale de orice fel, si de a distrage atentia de la ce e cu adevarat important. Cand or fi constantenii moldoveni si clujenii, in loc de ardeleni – crisaneni, atunci sa te tii discutii televizate ! 🙂

Inca nu e nimic oficial, se lucreaza din nou cu raspundera guvernamentala, supozitii de la partide politice … insa discutia e acolo deschisa.

 

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks