Intr-o stire preluata de la Capital, se anunta ca ONRC, adica Registrul Comertului, isi face site nou. Eu as comenta ca ISI FACE site, actualul fiind un pic outdated pentru nevoile unei companii in relatia sa cu organismul statului de care apartine. Sume vehiculata este de asemenea cam exagerata, pentru ca banii pentru site ar ajunge pentru intreaga restructurare a RC la nivel national (67 mil RON). Dar probabil ca vor sa treaca 100% online si sa aiba zero angajati, ca si asa se restructureaza. Poate ca asa as fi de acord … Singura mea problema cu organismele de stat ramane transparenta si faptul ca presupunand ca stirea preluata nu e (in totalitate) adevarata, va ramane suspiciunea care face proiectul sa fie subminat inainte de a aparea.

SMILE

PS: Intre timp Capital face teste cu Calin Fusu 🙂 Nu se aude nimic ! Test Failed ! Caline, da-le putina tehnologie …

Test Capital Calin Fusu

 Te pot anunta daca apar noi eBooks din seria eQ, rezultate ale studiului de e-commerce in România, cursuri si materiale eLearning

 

Nu îmi plac mesajele de tip SPAM și îți promit că o să păstrez în siguranță adresa ta de email. Nu uita că te poți dezabona în orice moment dorești.

Te-ai abonat cu succes !

Seria "EQ, E-business Quotient,pregatirea inteligenta in afacerile online"

Am lucrat o serie de eBooks si materiale care trateaza aspecte legate de activitatea digitala. Pentru moment este disponibila Eq1 "Continutul Digital" si vor urma Eq2 "Analiza Afacerii Digitale", Eq3 "Marketing Online", Eq4 "Magazinul Online", Eq5 "Servicii pentru online" (in faza de tehnoredactare). 

Iti multumesc ! Urmeaza sa primesti un link de unde sa descarci eBooks